13 apr 21
Het warm water hoef je niet helemaal opnieuw uit te vinden
Het warm water hoef je niet helemaal opnieuw uit te vinden

Door covid-19 zijn veel bedrijven op zoek naar andere manieren om te verkopen. Door de vele wettelijke verplichtingen proberen sales heel wat nieuwe verkooptechnieken uit. Traditionele technieken, zoals telemarketing en televerkoop, worden hierdoor vaak over het hoofd gezien. Deze technieken hebben nochtans in het verleden hun nut zeker bewezen.

Ook volgens Daniël Deboel van Eagle Consult hoef je het warm water niet helemaal opnieuw uit te vinden. Hij gelooft dat in tijden van corona, telemarketing en -verkoop met enkele simpele upgrades een uitkomst voor veel verkoopafdelingen kunnen zijn. Daniël bouwde in de meer dan 30 jaar dat hij actief is sales-coaching, een bijzondere expertise op. Van het coachen van grote call-centra tot het individueel coachen van salesmensen in nichemarkten.

Keuze uit 2 formules

Daniël heeft samen met Eagle Consult 2 formules uitgewerkt waardoor ook jij van die kennis en ervaring kan profiteren.

1. Tele-salestechnieken: syllabus en powerpoint.

Daniël organiseert al vele jaren seminaries waar deze technieken aan bod komen. Vandaag heb je de kans om de lijvige syllabus en de powerpoint die bij deze seminaries horen aan te schaffen. Dat zijn 145 pagina’s met uitgebreide notities, praktisch en glashelder uiteengezet.

  • U betaald voor deze schat aan kennis slechts €150 ex 21% btw = €181,50
  • Doe de betaling op rekening BE 54 3800 0826 7097 met vermelding van Tele-salestechnieken, facturatiegegevens en e-mailadres.
  • U ontvangt dezelfde dag nog uw syllabus.

2. Tele-salestechnieken: gepersonaliseerde trainingssessie corona-proof

Soms is een specifieke bedrijfsgebonden aanpak nodig. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om via video-call een bedrijfsgebonden sessie van 3 uren op te zetten.
Neem contact op om een specifiek programma en prijs uit te werken:

Wens je meer info? Bezoek onze website www.eagleconsult.be of contacteer iemand van onze medewerkers!
facebook twitter email
Eagle Consult
Zwarteleertouwersstraat 29 - 8000 Brugge
T 0032 475 48 97 39
info@eagleconsult.be