Ontvang onze nieuwsbrief

Wil u op de hoogte blijven van interessante weetjes binnen de wereld van de sales en de evenementen die Eagle Consult organiseert? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief:

Op maat van uw bedrijf

Bedrijfsgebonden training & coaching voor Uw verkoopteam 

Scoor tot 30 % beter door het coachingprogramma van Eagle Consult !

Daniël Deboel heeft al meer dan 38 jaar evaring als verkooptrainer.
Uw verkopers hun resultaten met 30 % verbeteren, dat is zijn uitdaging !

Verkopen is een topsport. Het succes van topsporters is in grote mate afhankelijk van de wijze waarop zij zich voorbereiden op de te leveren prestaties. Hun winst wordt bepaald door de toepassing van professionele trainingsschema’s.

Voor verkopers is dat niet anders !

Zelfmanagement voor de verkoper, werken met Balanced Scorecard, timemanagement, telemarketing, non-verbale communicatie, verbale communicatie, behoefteanalyse, productkennis, concurrentiekennis, presentatietechnieken, prijsonderhandelingstechnieken, omgaan met moeilijke klanten, klachtenbehandeling, enz………. zijn attitudes die voortdurend moeten bijgeschaafd worden.

Met een coachingprogramma van Eagle Consult worden deze  attitudes, in functie van de beoogde doelstellingen, ingetraind. De trainingen worden vooraf grondig voorbereid.

Via kwalitatieve interviews van klanten, suspecten en prospecten worden de verwachte  attitudes in kaart gebracht.

De potentiële koper beslist ten slotte aan wie hij/zij koopt.

Doorgedreven product-  en concurrentietrainingen tijdens ons coachingprogramma, zorgen ervoor dat de verkopers over de juiste argumentatie beschikken om de potentiële kopers te overtuigen van het concurrentieel voordeel dat Uw producten of diensten te bieden hebben.

Ten slotte wordt de tijdsbesteding van de verkoper geoptimaliseerd. Een juiste tijdsbesteding zal het rendement van Uw verkopers sterk verbeteren !

Via bedrijfsgebonden Balanced Scorecards stellen wij de verkopers in staat aan zelfmanagement te doen.

Onze coaching verhoogt de motivatie van Uw team en staat borg voor werkelijke resultaatverbetering !

Aarzel niet, contacteer ons vrijblijvend !

Programma inhoud : Volledig op maat van het bedrijf. Na een audit van 160 vragen, interviews in de markt, inleving in Uw bedrijfscultuur, betrokkenheid van Uw verkopers via een werkgroep, wordt in onderling overleg een training- en coachingprogramma opgemaakt.

Deelnemers en doelgroep : Aantal deelnemers vrij door U te bepalen. De doelgroep bestaat uit al diegenen die in contact komen met klanten en potentiële kopers. De groepen worden ingedeeld na de voorafgaande audit.

Inbegrepen : syllabus, usb, alle audiovisuele hulpmiddelen, verplaatsingskosten 

Data:  10 sessies van één dag of 20 sessies van één halve dag ; data in onderling overleg te bepalen, gespreid over één jaar.

Uren: Van 09u00 tot 12u00  en/of  van 14u00 tot 17u00

Plaats: Bij u op het bedrijf

Prijzen en data op aanvraag.

Inlichtingen en inschrijvingen : 

Eagle Consult 2000 bvba - Zwarteleertouwersstraat 29 - 8000 Brugge
GSM +32(0)475/48 97 39
e-mail : info@eagleconsult.be